Wiek: 14 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 48 Skąd: BroodSmrood
Wysłany: 2009-04-14, 05:17 Budzik
No i mamy niby 15 userów, udziela sie okolo pieciu. Proponuje wyslac do wszystkich z kontaa klubu na dA notki z deklaracja czy chca sie udzielac czy nie, bo to bez sensu tak jakby. Jak to forum umrze tak jak * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki * to lolzal i ƿóþƳƿƱǪƱ... W kupie razniej, musimy miec aktywnych ludzi.
Proponuje takze linkowac do CS na forach o sztuce/produktach sztukopodobnych, bo jak na razie to jedziemy bicyklem, a mamy dotrzec do przynajmniej Concorde'a C: I to bez wypadkow i przystankow : O.
Wysłany: 2009-05-11, 19:44
Fonika napisał/a:
No i zostało wysłane przypomnienie ^^
Które nic (prawie nic) nie dało. Po prostu jak ludzia zauważą na dA że klub jest aktywny to zrobią i polecą. Tylko że Lynx nie ma czasu, ale mam nadzieję że w wakacje się coś ruszy albo znajdzie się ktoś bardzobardzochętny do wszelkiego rodzaju pomocy.
Wysłany: 2009-09-17, 13:27
Mam pomysł, żeby może co tydzień wysyłać żurnale, nawet jakieś beleco, jeden z klubów foto, które łoczuję co 1,5 tygodnia wysyła listę swoich klubowiczów i wkurza mnie to ale za to pamiętam że coś takiego istnieje.
Wysłany: 2009-11-06, 21:31
Proponuję po prostu aktualizować journal co tydzień, napisać jeden, w którym wymieni się wszystkich członków i ich "punkty", jakieś aktualności z działania klubu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum